Städfirma LEDEB AB
HEM
LEDEB AB

Kontorsstädning och underhåll

Företagskunder är vi speciellt måna om.

8 procent av våra liv spenderas på kontoret. Vi tycker att det är värt att ta tillvara på, och att säkerställa att, dessa 8 procenten av våra liv innefattar en god miljö som är hälsofrämjande.

Att anställa en professionell städfirma med en stark bakgrund i fascilitetsservice innebär stora fördelar. Dessa fördelar kommer att resultera i mindre sjukfrånvaro och mer produktivitet på arbetsplatsen

Företagsservice

Företagskunder bestämmer villkoren.
Vår arbetsrutin utgår ifrån ert företags behov och det vi kommunicerar med varandra. Servicestrukturen utformas alltså i samband med er för att säkerställa att vi kan uppfylla det ni vill uppnå. Utöver detta har vi en strukturerad arbetsform som utvecklad utifrån industrins standarder och framförallt utifrån vår egen, så att vi kan garantera bästa möjliga service.

Vi skiljer oss från en vanlig städfirma genom att vi kvalitetssäkrar och utbildar för varje moment.
Det ska vara meriterande att jobba hos oss och det ska gagna ert företag att ha ett samarbete med oss. Professionalitet för oss betyder mycket, men framförallt syftar det till kvalitet och flexibilitet gentemot våra kunder.

Syftet med facilitetsservice eller kontorsstädning är att gynna arbetsmiljön.
Det innefattar den fysiska såväl som den psykiska miljön. Positivitet blir därför en ledstjärna eftersom målet är att förbättra måendet på arbetsplatsen och att nå resultatet av högre produktivitet i samband med den positiva miljö vi underhåller.

Städning som profession

Städning kommer vi aldrig ifrån. Det är något innerligt mänskligt med att ta hand om vår miljö och bibehålla en struktur. Vi mår bättre och blir effektivare som följd av vårt underhåll. Städning som profession skiljer sig därav att vi inte enbart förhåller oss till kvalitetsstandarder och vetenskap, för oss är det en filosofi.

Kontorsstädning

Kontoret är platsen som företag växer, som medarbetare möter varandra och där era kunder får sina första intryck. Vi erbjuder kvalitetssäkrad kontorsstädning med en flexibel struktur etablerad utifrån era behov.

Eventstädning

Evenemang eller tillställningar kan vara höjden av våra liv. Det är även ett stort ansvar att tillfredställa stora mängder människor. Fokuset hos arrangörer bör ligga på underhållning och bemötandet av gästerna. Låt oss ta hand om hygienen och städningen bakom kulisserna, så får du ta åt dig av de sociala poängen!

Interiör & Exteriör

Den yttre fasaden ska inte gömma det inre utan reflektera kvalitet likaså. Vi ser till att såväl fönster som golv är skinande rena, så att känslan och intrycken blir positiva för era medarbetare och kunder.