Städfirma LEDEB AB
HEM

Vår historia

Välkommen till LEDEB AB’s historia!

Detta är en interaktiv tidslinje om vår historia, där du kan följa viktiga händelser för företaget. Dessa kommer att uppdateras med tidens förlopp, då vi är i en spännande expansiv fas. Det är bara att scrolla, så får du en sammanfattning om hur LEDEB blev till och vilka händelser som lett till att vi är där vi är idag.

scrolla neråt

Grundades 2003

LEDEB AB grundades som ett enskilt bolag av en driven människa. Under de kommande åren lyckades bolaget bygga en stark kundkrets baserat på word to mouth och ett anskaffade sig ett fantastiskt rykte.

Aktiebolag 2008

Bolaget omvecklas till ett aktiebolag där en familj blev ägare av bolaget som de arbetade inom. Detta skulle vara startskottet till en expansiv fas där många anställda som jobbar än idag fick etablera sin karriär.

Utveckling 2009

LEDEB fortsatte utveckla sig inom privat hemstädning och erbjöd hemstädning till stora delar av Helsingborgsstad. Sydliga Sverige blev grunden för företagets expansion och för relationsbyggandet med företagets viktigaste klienter.

Helsingborgs Stad 2011

LEDEB gick in i offentliga upphandlingar och vinner sitt första avtal i Helsingborgs stad. Företaget inser värdet i att arbeta med kommuner och offentlig verksamhet, då det finns ett stort mervärde i arbetet. Detta mervärde innefattar att göra viktig offentlig verksamhet till en fantastisk arbetsplats som värnar om anställda och de behövande.

Malmö Stad 2012

Här vinner LEDEB sin första offentlig upphandling inom Malmö stad. En utvecklingsmarkör för LEDEB som serviceföretag för offentlig verksamhet. Malmö som kommun är i en spännande utvecklingsfas än idag och det är en stor ära att vara en del av underhållet.

Utecklingen fortsätter 2012

2012 och framåt fortsätter LEDEB Blomstra och etablerar sig i Malmö stad bland dem stora bolagen. Tillväxten börjar få en rejäl framfart och företaget närmar sig de stora jättarna inom servicebranschen.

Certifikat 2014

LEDEB blir Sveriges första certifierade städföretag inom INSTA800 kvalitetssystemet. LEDEB anhåller vid det tillfället 3 certifikat: * ISO 9001:2015 * ISO 14001:2015 * ISO 45001:2018

Region Norr 2020

Här vinner LEDEB sitt största avtal som gör att bolaget expanderar upp till Region Norr. Avtalet blir en mäktig markering för företagets konkurrenskraftighet och professionalitet.

Framtiden 2021

I februari träder Jonus Sefoski in som LEDEB’S nya VD och Adrianna de Bono som vice VD. LEDEB AB ändrar sin logotyp och LEDEB etablerar sig med 3 kontor i Helsingborg, Malmö och Emmaboda. I denna explosionsartade expansiva fas inleder LEDEB ett samarbete med Lanlander för utveckling av digital närvaro och interna kommunikationssystem, bland annat denna hemsida och vår kundportal.

DS 2451-10 2022

Under 2021 har LEDEB haft ett stort fokus på att bli Sveriges första certifierade bolag inom Hygien städning och under 2022 så blev LEDEB AB tilldelade certifikatet. Detta innebär att all LEDEB's personal städar enligt vårdmiljö och sjukhus städning. Vilket vi är otroligt stolta över!