Städfirma LEDEB AB
HEM
LEDEB AB

Borta bra men hemma bäst

Privatkunder ligger nära vårt företags grundläggande värderingar.

Privatkunder bestämmer villkoren, det är ert hem och er vardag som vi ska hjälpa er få bukt med. Vår städrutin bestäms utefter era behov och med våra medel och verktyg kommer ert hem få ett lyft.

Privatkunder

Vår arbetsrutin bestäms av er och utifrån era behov.
Det är viktigt för oss att vi inte inkräktar i ert hem. Därför för vi en dialog och ni får träffa våra medarbetare innan vi påbörjar städningen. Om ni vill så erbjuder vi att ni alltid får träffa samma medarbetare. Så att ni med tiden kommer fram till den bästa städrutinen för just ert hem.

Alla våra medarbetare utbildas enligt industrins ledande utbildning och certifikat.
För att upprätthålla den konkurrenskraftiga professionalitet vi erbjuder så jagar vi ständigt nya certifikat och utmaningar. Men viktigast för vårt arbete är kommunikation och transparens. Därför står du och dina behov i centrum.

Vi är speciellt måna om att vårt arbete ska leda till en positiv miljö i ditt hem.
Bakom detta ligger även tankar på att städa ert hem med ansvar för hälsa och miljö. Därför använder vi allergivänliga medel när vi städar. Vi har stor omsorg för era möbler, ert golv och väggar så att vi kan använda rätt städmedel som gynnar hållbarheten. Dessutom så är alla våra medel så miljövänliga de kan vara.

Städning som profession

Städning kommer vi aldrig ifrån. Det är något innerligt mänskligt med att ta hand om vår miljö och bibehålla en struktur. Vi mår bättre och blir effektivare som följd av vårt underhåll. Städning som profession skiljer sig därav att vi inte enbart förhåller oss till kvalitetsstandarder och vetenskap, för oss är det en filosofi.

Kontorsstädning

Kontoret är platsen som företag växer, som medarbetare möter varandra och där era kunder får sina första intryck. Vi erbjuder kvalitetssäkrad kontorsstädning med en flexibel struktur etablerad utifrån era behov.

Eventstädning

Evenemang eller tillställningar kan vara höjden av våra liv. Det är även ett stort ansvar att tillfredställa stora mängder människor. Fokuset hos arrangörer bör ligga på underhållning och bemötandet av gästerna. Låt oss ta hand om hygienen och städningen bakom kulisserna, så får du ta åt dig av de sociala poängen!

Interiör & Exteriör

Den yttre fasaden ska inte gömma det inre utan reflektera kvalitet likaså. Vi ser till att såväl fönster som golv är skinande rena, så att känslan och intrycken blir positiva för era medarbetare och kunder.