Städfirma LEDEB AB
HEM
LEDEB AB

Väx med oss

Hos oss är du den viktigaste parten i organisationen.

Din tillväxt är vår främsta investering och du får chansen att utveckla en karriär som du kommer att vara stolt över.

Vår investering i dig kommer att ge dig meriterande utbildningar och erfarenheter, möjligheten till att påverka ditt arbete redan från start och framförallt att ha riktigt roligt på jobb

Våga drömma

Vår karriär

Utvecklingsmöjligheter

Meriterande utbildningar, konkurrenskraftiga erfarenheter och makt över att påverka ditt arbete och vår gemensamma organisation. Hos oss ses du som företagets främsta tillskott och starkaste möjlighet. Du är vår ledstjärna och kommer att kunna göra karriär som du kommer ihåg i resten av ditt liv.

Vår karriär

Ett familjeföretag

Vi ser oss själva som ett familjeföretag. Även fast vi är en stor organisation med många medarbetare så började företaget som ett hjärteföretag inom en familj. De värderingar och den filosofin som etablerades då bevarar vi och omfamnar än idag. Du och alla dina medarbetare är lika viktiga och arbeten ni gör är värdefullt.

Aldrig ensam

Vi alla är kompisar och du kommer alltid att ha någon med dig, antingen vid din sida eller via vårt egna intranät. Det finns alltid någon att kommunicera med och det finns alltid utrymme att förbättra din upplevelse av att jobba.

Hur är vår arbetsmiljö?

En del av vårt arbete går ut på att förbättra arbetsmiljön hos andra företag. Därav är det ett stort värde för oss att vår arbetsmiljö är ledande gällande trivsel och säkerhet på arbetsplatsen. Var nyfiken och ta reda på mer!