Städfirma LEDEB AB
HEM
LEDEB AB

Kommunen och offentliga kunder

Kommuner och offentliga platser behöver mycket omsorg.

Vi har stor erfarenhet med att arbeta med service för offentlig verksamhet. Av rimliga skäl har vi ett stort ansvarstagande vid dessa kontrakt. Därav är vår kommunikation viktig för vårt samarbete.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så pratar vi mer!

Offentliga kunder

Offentlig verksamhet är ofta i behov av städrutiner som kan vara utöver det vanliga.
Därför är det med stort engagemang som vi driver en dialog med kommuner och offentliga kunder. Detta för att skapa en genuin servicestruktur som omfattar alla era behov. Som vanligt erbjuder vi en god kontakt med våra medarbetare. Detta i syfte av att etablera goda relationer och gemensamt komma fram till den bästa servicestrukturen för era verksamheter.

Offentliga kunder och kommuner kan inneha lokaler eller dylikt som är sekretessbelagda.
Därför är vi väldigt måna om att avtala och kommunicera kring detta. Vi har många erfarenheter kring kontrakt med offentliga kunder. Så länge vi kommunicerar så kommer vi kunna avlasta ert arbete och erbjuda en arbetsplats eller en verksamhet en grym service.

Offentliga kunder och verksamheter är ofta måna om att vara ledande gällande ansvar.
Detta ansvar omfattar ofta miljön och hälsan hos sina medarbetare. Vi använder alltid rengöringsmedel med omsorg för miljön. Dessutom tar vi i allergier på största allvar, eftersom det kan påverka den övriga hälsan. Vi jagar ständigt certifikat för att kvalitetssäkra vårt arbete. Detta går att läsa mer om på vår hemsida för att garantera transparens och kvalitet.

Städning som profession

Städning kommer vi aldrig ifrån. Det är något innerligt mänskligt med att ta hand om vår miljö och bibehålla en struktur. Vi mår bättre och blir effektivare som följd av vårt underhåll. Städning som profession skiljer sig därav att vi inte enbart förhåller oss till kvalitetsstandarder och vetenskap, för oss är det en filosofi.

Kontorsstädning

Kontoret är platsen som företag växer, som medarbetare möter varandra och där era kunder får sina första intryck. Vi erbjuder kvalitetssäkrad kontorsstädning med en flexibel struktur etablerad utifrån era behov.

Eventstädning

Evenemang eller tillställningar kan vara höjden av våra liv. Det är även ett stort ansvar att tillfredställa stora mängder människor. Fokuset hos arrangörer bör ligga på underhållning och bemötandet av gästerna. Låt oss ta hand om hygienen och städningen bakom kulisserna, så får du ta åt dig av de sociala poängen!

Interiör & Exteriör

Den yttre fasaden ska inte gömma det inre utan reflektera kvalitet likaså. Vi ser till att såväl fönster som golv är skinande rena, så att känslan och intrycken blir positiva för era medarbetare och kunder.