Städfirma LEDEB AB
HEM

Gänget på kontoret

Turkisk mat, glädje och skratt, flummiga pingistävlingar och aldrig en lugn stund. På kontoret händer det saker hela tiden och vi vill ge en insyn i en av platserna där magin sker. Det är nämligen som så att vårt kontor i Malmö har givit oss en plats för bättre samarbete men också ett andra hem.

Vi försöker vara tydliga med att förmedla till våra medarbetare och kunder att vi vill vara ledande inom fascilitetsservice. Vi tror även på att leva som man lär och därav vill vi uppnå att vårt företag drivs av samma anda som vi vill skapa hos andra. Det stora värdet med fascilitetsservice och företagsstädning är att det skapar en miljö där kreativitet, positivitet och produktivitet får ta utrymme. En plats där alla mår bra och genuint vill komma till kontoret för att vara och få umgås. Det sägs att det att en städad och strukturerad arbetsmiljö leder till färre sjuksrivningar, vilket kostar företag mycket, samtidigt som det leder till ohälsa för människorna bakom.

Detta mervärde vill vi kommunicera, men det ska även genomsyra vår egen verksamhet. För vi tror på att det som utmärker gott ledarskap är att stå längst fram i ledet och vara med på tåget.

Nu har vår nya broschyr kommit!

Vi vill glatt presentera vår nya broschyr där man kan läsa lite mer om oss och vilka former utav tjänster som LEDEB utför. Klicka här för att läsa!

LÄS MER

Gasell 2021

Sjunde gången gillt så många gånger har LEDEB blivit nominerade till årets gasell. ⭐️ Vi är otroligt stolta och glada över den resan vi gör, och kunna dela den med er alla.

LÄS MER

Hemsida2.0

Vi lanserar en ny hemsida! Hemsidan har byggts i samarbete med Lanlander och vi öppnar upp för framtida projekt. Vi utökar vår digitala närvaro, med hemsidan som ett startskott för smidigare och bättre kommunikation med medarbetare och intressenter. Med det...

LÄS MER

Gänget på kontoret

Turkisk mat, glädje och skratt, flummiga pingistävlingar och aldrig en lugn stund. På kontoret händer det saker hela tiden och vi vill ge en insyn i en av platserna där magin sker. Det är nämligen som så att vårt kontor...

LÄS MER