Städfirma LEDEB AB
HEM

Hemsida2.0

Vi lanserar en ny hemsida! Hemsidan har byggts i samarbete med Lanlander och vi öppnar upp för framtida projekt. Vi utökar vår digitala närvaro, med hemsidan som ett startskott för smidigare och bättre kommunikation med medarbetare och intressenter. Med det sagt så finns vi på Linkedin och Facebook sedan tidigare utfall du som läser detta inlägg skulle vilja följa vår resa.

Vad betyder en digital närvaro för oss? Vi började som ett familjeföretag, vilket vi fortfarande anser oss vara. Faktumet är dock att vi expanderar i rekordfart och har gjort det under en längre period. Det lilla har blivit det stora och företaget har etablerat sig som marknadsledande i sydliga Sverige. Därav inleder vi ett moderniseringsprojekt. Detta innebär att vi syftar till att utveckla vår bas för kommunikation, ärendehantering och varumärkesförmedling. Vi vill att vårt varumärke ska vara synligt samtidigt som det stora maskineriet ska vara tillgängligt för våra medarbetare och kunder att ta del av. Kort sagt så är drivkraften i vårt arbete samarbete och som alla relationer så är kommunikation det främsta verktyget.

Med det sagt så har vi inlett ett samarbete med Lanlander i mån om att kunna leverera dessa mål med kvalitet och flexibilitet. Vill ni läsa mer om utvecklarna bakom vår hemsida är ni välkommna till deras plattform.

Nu har vår nya broschyr kommit!

Vi vill glatt presentera vår nya broschyr där man kan läsa lite mer om oss och vilka former utav tjänster som LEDEB utför. Klicka här för att läsa!

LÄS MER

Gasell 2021

Sjunde gången gillt så många gånger har LEDEB blivit nominerade till årets gasell. ⭐️ Vi är otroligt stolta och glada över den resan vi gör, och kunna dela den med er alla.

LÄS MER

Hemsida2.0

Vi lanserar en ny hemsida! Hemsidan har byggts i samarbete med Lanlander och vi öppnar upp för framtida projekt. Vi utökar vår digitala närvaro, med hemsidan som ett startskott för smidigare och bättre kommunikation med medarbetare och intressenter. Med det...

LÄS MER

Gänget på kontoret

Turkisk mat, glädje och skratt, flummiga pingistävlingar och aldrig en lugn stund. På kontoret händer det saker hela tiden och vi vill ge en insyn i en av platserna där magin sker. Det är nämligen som så att vårt kontor...

LÄS MER