Städfirma LEDEB AB
HEM

Superhjälten Tobias Rydén

Ännu en fantastisk nyhet på LEDEB AB! Vi välkomnar Tobias Rydén vår nya Driftchef samt slår upp portarna i våra nya lokaler i Emmaboda. Här hämtar han ut sin tjänstebil hos vår samarbetspartner FÖRENADE BIL AB i Malmö. Vilket vi gärna stoltserar med eftersom denna samarbetspartner har givit oss väldigt mycket värde i vårt arbete.

Mer om Tobias! Detta är en medarbetare som har starka erfarenheter inom driftledning för företag med fascilitetsservice som tjänst. Tobias har sedan tidigare många års erfarenhet inom ledning för säkerhetsservice hos Securitas och har även arbetat som brandman! Tobias genomsyrar struktur, trygghet och en drivkraft som smittar av sig på alla medarbetare i Emmaboda. En ledare som alltid ser sina medarbetare och skapar en inkluderande miljö där allas delaktighet är på agendan. Hans tidigare yrken reflekterar mod och hjälteskap som vi är stolta över att få ta del av. Tack Tobias för att du kom till oss, vi kan lära oss mycket av dig och vi hoppas på att du ska trivas.

Nu har vår nya broschyr kommit!

Vi vill glatt presentera vår nya broschyr där man kan läsa lite mer om oss och vilka former utav tjänster som LEDEB utför. Klicka här för att läsa!

LÄS MER

Gasell 2021

Sjunde gången gillt så många gånger har LEDEB blivit nominerade till årets gasell. ⭐️ Vi är otroligt stolta och glada över den resan vi gör, och kunna dela den med er alla.

LÄS MER

Hemsida2.0

Vi lanserar en ny hemsida! Hemsidan har byggts i samarbete med Lanlander och vi öppnar upp för framtida projekt. Vi utökar vår digitala närvaro, med hemsidan som ett startskott för smidigare och bättre kommunikation med medarbetare och intressenter. Med det...

LÄS MER

Gänget på kontoret

Turkisk mat, glädje och skratt, flummiga pingistävlingar och aldrig en lugn stund. På kontoret händer det saker hela tiden och vi vill ge en insyn i en av platserna där magin sker. Det är nämligen som så att vårt kontor...

LÄS MER